Valuvelgede sirgestamine, valuvelgede remont-keevitustööde hind alates 10 EUR

TEL: 53736929

VALUVELGEDE REMONT

Meil toimub velgede sirgestamine käsitööna. St. et erinevalt velje sirgestuspingist on võimalik keskenduda konkreetsemalt velje deformeerunud osale, ilma, et kogu velg remondi käigus nii palju töötlemist kannatama peaks, kui seda oleks sirgestuspingis tehes.

Kasutame hüdroajamiga pressi ja erinevaid toetavaid rakiseid, mis võimaldavad sirgestada velgi mõõtmetes 12- 22 tolli.
Me ei kasuta sirgestamisel gaasiga kuumutamist. Gaasiga kuumutamisel muutub sirgestatav koht veljel palju plastsemaks ja kõverdub järgmise löökaugu korral oluliselt lihtsamini ja rohkem.

Samuti ei kasuta me velgede lõppviimistlusel sirguse saamiseks treipinki. Juhul kui kasutada treipinki võib selle all kannatada velje balanseeritus ja ka veljeseina paksus. Õhem materjal on löökaukudele vastuvõtlikum – kergemini kõverduv.

Meie juures sirgestatud veljed on praktiliselt võrdelised tehasest väljunud velgede tugevuse ja sirgusega.

Valuvelgede remint ja taastamine.
Valuvelgede remont

Minu auto veljed on viga saanud – miks tuleks need kiiresti korda teha?

Enamusele teada ja ka tunda effekt, mis kaasneb kujult deformeerunud velgedega, sõites on tekkiv vibratsioon. See on siis eriti tuntav sõites kiirusel 80 – 90km/h (olenevalt velje suurusest ja rehvi raadiusest).
Vibratsioon, mida kõverad veljed tekitavad on tuntav kas siis ainult roolist kinni hoides, või hõlmab isegi kogu autot. Näiteks sõites täiesti tasasel sirgel teel , kõrvalistuja peatugi väriseb ja muud esemed mis autos on, tekitavad omavahelisel kokkupuutel erinevaid vibreerimisettulenevaid helisid. Häiriv.

Esmapilgul kaasneb selle kõigega ainult närvidekulu. Kuid tegelikkuses on see probleem oluliselt mahukam. Kõige sellega seoses, kaasneb ka materiaalne kulu- mida pikemalt sõita, seda suurem. Nimelt auto veermikus on väga palju erinevaid detaile, mis on pidevas liikumises. Kõik mis liigub, see ka kulub. Kõverate velgedega sõites toimub see kõik aga mitmekordse kiirusega.

Ühtedeks kalleimateks veermiku osadeks ,mis tänu rataste ebasümmeetrilisusele pidevalt väga palju töötama peavad on amortisaatorid.
Ka siledal teel sõites on need pidevalt suures töös, juskui sõidaksite mööda konarlikku kruusateed. Sama asi on ka kõikide pukside, rooliotste ja sharniiridega – need on kui mingis testpingis, mis neid pidevalt väänab ja väristab.

Velgede remont on kordades odavam kui veermiku remont!

Rehvivahetusse tulekul ja valuvelgede remonti toomiseks on vajalik eelnev registreerimine, helista tel: 53736929

AVATUD

E-R 10.00 – 18.00
L                Suletud
P                Suletud

Sirgest OÜ, reg.nr 14103519

Swedbank EE232200221064904277
e-mail: rehvivahetus@planet.ee

Tel: 53736929

Sulge